Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ξέρω ότι είναι δύσκολα» - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Στηβ Κακέτση (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Γερολυμάτος

30 Μαρτίου 2023 15:34
«Ξέρω ότι είναι δύσκολα» - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Στηβ Κακέτση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για την υγεία του Στηβ Κακέτση, την Άντζελα Δημητρίου, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφήμιση γνωστής εταιρείας.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε: «Δεν υπάρχει τραγουδιστής που να μην έχει δουλέψει μαζί μου. Άλλοι ήταν πιο ιδιόρρυθμοι, άλλοι ήταν πιο φιλικοί. Δύσκολος στον χαρακτήρα αλλά πολύ μεγάλος τραγουδιστής ήταν ο Στράτος Διονυσίο», δήλωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Έχω αμφιβολία για το αν υπάρχουν πλέον λαϊκοί τραγουδιστές. Τελευταίοι ήμασταν εμείς», πρόσθεσε.

Για τον φίλο του, Στηβ Κακέτση, απάντησε: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον. Η Άντζελα ήταν πάντα Λαίδη, αισθανόταν βασίλισσα. Το αισθανόταν».

«Έπαιζε πάντα ρόλο η εμφάνισή μου και τα ρούχα που φορούσα και μετά ήμουν τραγουδιστής. Τώρα είμαι πρώτα τραγουδιστής. Θαυμάστρια, επώνυμη γυναίκα, κάποτε μου έκανε δώροι αυτοκίνητο, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω σχέση μαζί της και δεν το δέχτηκα. Σήμερα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Με έχουν ερωτευτεί και πάρα πολλοί άντρες, είχα μεγάλες επιτυχίες. Τους έκανα φίλους μου».

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή: «Τον άνθρωπο τον ξέσκισαν, βγήκε ένα βράδυ να χορέψει και να χαρεί τη γυναίκα του. Κάνουν κανένα έγκλημα;».

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο κι έρχεται ο Στηβ Κακέτσης...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς η μητέρα της την ενημέρωσε πως ο πατέρας της δεν είναι καλά στην υγεία του.

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιόλογου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιαγκα» ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απώλεια του δικού του πατέρα.

«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει.

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο κι έρχεται ο Στηβ Κακέτσης...»

Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στηβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στιβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέω “καλά, και γα..ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα.

Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share