Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Θρίλερ στην Λευκάδα: Εντοπίστηκε πτώμα σε οικογενειακή παραλία

Παιδιά αντίκρυσαν ανθρώπινο μέλος

19 Μαΐου 2023 16:41
Θρίλερ στην Λευκάδα: Εντοπίστηκε πτώμα σε οικογενειακή παραλία
Από Ανθή Κουρεντζή

Σοκ προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Λευκάδας, καθώς η θάλασσα στην περιοχή του Κάστρου ξέβρασε μέλος ανθρώπινου σώματος. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο σκηνικό με 21χρονη στην Λευκάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilefkada.gr, όλα δείχνουν πως ανήκει σε μικρό παιδί.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει, ότι το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από παιδιά που είχαν πάει για μπάνιο στην περιοχή. Μάλιστα, στην αρχή νόμιζαν πως επρόκειτο για χελώνα.

Θρίλερ στην Λευκάδα: Εντοπίστηκε πτώμα σε οικογενειακή παραλία

Στην περιοχή έχουν σπεύσει άνδρες του λιμενικού και αστυνομία προκειμένου το πτώμα να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μετανάστη που έχασε τη ζωή του σε κάποιο ναυάγιο.

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λήμνο, με έναν 27χρονο να χάνει τη ζωή και ένα άτομο να τραυματίζεται σοβαρά. Την ίδια στιγμή, δείτε τα λόγια του πατέρα για τον θάνατο της 12χρονης στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Θέρμων, με τον οδηγό, για ακόμα άγνωστο λόγο, να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε σε πινακίδα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν επίσης ένας συνοδηγός, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή, και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να λάβει άμεση ιατρική περίθαλψη.

Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, απαιτείται περαιτέρω έρευνα και έρευνα των αρμόδιων αρχών για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του περιστατικού.

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share