Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νέος «Γολγοθάς» για τους γονείς του 14χρονου Γαβριήλ - Τι συνέβη μετά την κηδεία

Καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν μια ακόμα δυσάρεστη κατάσταση

3 Μαΐου 2023 08:43
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νέος «Γολγοθάς» για τους γονείς του 14χρονου Γαβριήλ - Τι συνέβη μετά την κηδεία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι χαροκαμένοι γονείς του 14χρονου Γαβριήλ, που τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έπεσε από το ποδήλατο του και χτύπησε σε βράχο, σε αγροτικό δρόμο στην Κυψέλη, Αγρίνου στην Αιτωλοακαρνανία, προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια του μονάκριβου γιου τους.

Νέος «Γολγοθάς» για τους γονείς του 14χρονου Γαβριήλ

Η ταφή του 14χρονου έγινε στην Αλβανία, τόπο καταγωγής των γονέων τους, οι οποίοι ωστόσο 20 και χρόνια, ζουν και εργάζονται, στο χωριό Κυψέλη. Μετά την οικογενειακή τραγωδία, καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν μια ακόμα δυσάρεστη κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο πατέρας του 14χρονου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την είσοδο του στην Ελλάδα. σε αντίθεση με τη γυναίκα του που μπορεί κανονικά να εισέλθει στη χώρα. Το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει. Αλλωστε και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει χαρακτηριστικά ο προεδρος της Κυψέλης Στράτος Ηλιάδης, που απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με κατανόηση και ανθρωπισμό την κατάσταση, ώστε το ζευγάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share