Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πασχαλιάτικη «βόμβα» από τα Μερομήνια - Την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου αναμένεται...

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα;

30 Μαρτίου 2023 13:32
Πασχαλιάτικη «βόμβα» από τα Μερομήνια - Την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου αναμένεται...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Μερομήνια αποτελούν έναν από τους αρχαιότερους τρόπους πρόβλεψης του καιρού και μας προειδοποιούν για την εξέλιξη του καιρού σε βάθος μηνών. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόβλεψη για τον Απρίλιο, ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα είναι καλός, με ελάχιστες βροχές, με ήλιο, σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ και την Κυριακή των Βαΐων αλλά και την Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός θα είναι καλός.

Μάλιστα Πάσχα θα κάνουμε με ιδανικές συνθήκες και 20 βαθμούς Κελσίου.

Πασχαλιάτικη «βόμβα» από τα Μερομήνια - Την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου αναμένεται...

Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος newsbomb.gr, θα παρουσιάζει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

Μάιος

Ο καιρός το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη θα είναι άστατος με κατά τόπους βροχές και έντονες μπόρες – καταιγίδες (κεραυνούς κλπ) κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

Στα τέλη του Μαΐου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές του καιρού. Τις περισσότερες μέρες θα έχει ηλιοφάνεια, ζεστός καιρός με ανέμους έως 4 Bf.

«Σεισμική» προειδοποίηση από την Χριστίνα Σούζη - Ο χειμώνας επιστρέφει

Γενικά αίθριος θα κυλήσει ο καιρός σήμερα με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 19 βαθμούς , και στα Ανατολικά Ηπειρωτικά τοπικά έως 20 βαθμούς, σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη για το Πάσχα από τα Μερομήνια.

Την Παρασκευή λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά – Βορειοδυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τέλος την Κυριακή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά , τα Βόρεια , το Ανατολικό Αιγαίο, και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.

Αττική

Καιρός σήμερα. γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share