Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Ανάσταση» από τα Μερομήνια - Ο καιρός από το Μεγάλο Σάββατο και μετά θα...

Η πρόβλεψη για τον καιρό του Πάσχα

29 Μαρτίου 2023 14:02
«Ανάσταση» από τα Μερομήνια - Ο καιρός από το Μεγάλο Σάββατο και μετά θα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρτιος «αποφασίζει» να μας αποχαιρετήσει με σημαντική βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, μετά την κακοκαιρία express που πλήττει την χώρα από χθες. Πως θα πορευτεί ο καιρός μέχρι το Πάσχα; Τα Μερομήνια έχουν την απάντηση. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για το πρώτο 12ήμερο του Απριλίου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023 – Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Είναι ώρα να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα. Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται σε γενικές γραμμές να είναι καλός και ανοιξιάτικος. Άρχισε να «μυρίζει» άνοιξη.

Ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου συνεχίζει να είναι καλός με ελάχιστες βροχές. Ήλιος με λίγα σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες ● Καλός καιρός την Κυριακή των Βαΐων (ή Κυριακή του Λαζάρου) στις 09.04.2023. Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα 10.04.2023 θα έχει καλές καιρικές συνθήκες.

Πρώτη Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο (15.04.2023) ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασία γύρω στους 20°C και ανέμους από 3 Bf έως 4 Bf. Θα κάνουμε Πάσχα (16.04.2023) με πολύ καλό καιρό.

Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, θα παρουσιάζει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

«Ανάσταση» από τα Μερομήνια - Ο καιρός από το Μεγάλο Σάββατο και μετά θα...

ΜΑΪΟΣ 2023

Πρωτομαγιά θα κάνουμε με λαμπερό ήλιο και θερμοκρασία έως 24°C. Γενικά, την πρώτη εβδομάδα (και τα μισά της δεύτερης), ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες (ίσως) κατά τόπους βροχές.

Ο καιρός το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη θα είναι άστατος με κατά τόπους βροχές και έντονες μπόρες – καταιγίδες (κεραυνούς κλπ) κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

Στα τέλη του Μαίου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές του καιρού. Τις περισσότερες μέρες θα έχει ηλιοφάνεια, ζεστός καιρός με ανέμους έως 4 Bf.

«Πολική» κρούση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - Ανατροπή στην εξέλιξη του καιρού

Με βελτίωση του καιρού αλλά και βοριάδες θα κυλήσει η σημερινή μέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο χειμωνιάτικος καιρός συνεχίζεται και σήμερα (Τετάρτη 29/3) η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει αλλά η παγωνιά επιμένει. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου.

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share