Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Γεωργιάδης, δημιουργός του πρώτου αθλητικού σάιτ

Θρήνος στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας...

18 Μαρτίου 2023 15:57
Πέθανε ο Κώστας Γεωργιάδης, δημιουργός του πρώτου αθλητικού σάιτ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 66 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης.

Θρήνος στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας από τον θάνατο του Κώστα Γεωργιάδη σε ηλικία 66 ετών. Ο εκλιπών έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και η υγεία του είχε παρουσιάσει επιδείνωση το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Γιάννης Ριζόπουλος!

Ο Κώστας Γεωργιάδης υπήρξε πρωτοπόρος στο ελληνικό ίντερνετ. Ήταν ο δημιουργός της πρώτης αθλητικής ιστοσελίδας τον Νοέμβριο του 1996, όταν και παρουσίασε το sport.gr (sportline).

Πέθανε ο Κώστας Γεωργιάδης, δημιουργός του πρώτου αθλητικού σάιτ

Επίσης, υπήρξε συμπαρουσιαστής του Φίλιππα Συρίγου στην εκπομπή «Αθλητικές Συναντήσεις» της ΕΡΤ και ήταν μέλος του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

«Βαρύ» το πένθος στην κηδεία του Γιώργου Μασούρα

Βαρύς ο πόνος και βουβός στο τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Γιώργο Μασούρα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στα 26 του χρόνια.

Δείτε επίσης: Τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου - Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου (photos)

Δεν ακουγόταν ούτε κιχ τόσο στο εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο την ώρα της κηδείας. Κανείς δεν είχε το κουράγιο να πει το παραμικρό. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το μεγάλο κακό που συνέβη στον εκλιπόντα και στην οικογένεια του.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του Σπύρος, η μητέρα του Κυπαρισσία, ο μεγάλος του αδελφός, πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής και νυν φυσικοθεραπευτής του Απόλλωνα, Αγγελος, και μικρός του αδελφός Νίκος. ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Παναχαϊκή, αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και φέτος συνεχίζει στη Ζάκυνθο.

Ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μασούρα, που έχει αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, συγγενείς, παλιοί συμπαίκτες, φίλοι, μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας (ήταν και ο εκλιπών πρόσκοπος) και απλοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής, της οποίας υπήρξε οπαδός και αγαπούσε παθολογικά.

ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Μεταξύ άλλων από τον Απόλλωνα ήταν εκεί ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Αθανασίου, από την ΚΑΕ ο Κώστας Τσανταρλιώτης και ο Βασίλης Βλασταράς, ο προπονητής Νίκος Βετούλας, ο συνεργάτης του Κώστας Αρβανίτης, ο μάνατζερ, Κώστας Ρακιντζής, ο φροντιστής Τίμος Αντωνίου και οι παίκτες Γιώργος Μπόγρης, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Ζώης Καράμπελας, Αντόνιο Ντέιβις, Ιμπραήμ Σίλα, Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Ακόμη ήταν εκεί ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και νυν της Κηφισιάς, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, οι παίκτες της Παναχαϊκής Παναγιώτης Λινάρδος, Μανώλης Παπαχρονόπουλος ο φυσικοθεραπευτής και μέλος του τιμ της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, Μάρκος Μυκονιάτης, ο προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος, οι Κώστας Αποστολόπουλος, Γιάννης Γεράνιος, οι πρώην συμπαίκτες του εκλιπόντα Παναγιώτης Νικολάου, Δημήτρης Βανδώρος, Γιάννης Πατσαρούχας (ήλθε από τη Γερμανία), Φώτης Ψάρρης, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Βαγγέλης Λεβεντόπουλος, Γιώργος Καραχάλιος, Δημήτρης Κάντας κ.α.

«Βαρύ» το πένθος στην κηδεία του Γιώργου Μασούρα

ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Στην κηδεία του Γιώργου Μασούρα ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν πολλοί νέοι άνθρωποι. Κάποιοι άφησαν λίγα λουλούδια μη μπορώντας να χωνέψουν αυτό που συνέβη. Πώς τόσο πρόωρα και άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής σε έναν νέο άνθρωπο. Σε έναν μαχητή της ζωής, ένα πραγματικό παλικάρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share