Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κεραμίδα» από τον Τάσο Αρνιακό - Χιόνια και στην Αττική;

Συναγερμός από τον μετεωρολόγο

17 Μαρτίου 2023 09:40
«Κεραμίδα» από τον Τάσο Αρνιακό - Χιόνια και στην Αττική;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη την χώρα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Βροχές, καταιγίδε και χιόνια θα πρωταγωνιστήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια και στην Πάρνηθα, ενώ από αύριο αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός.

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό

«Σφυροκόπημα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Πρέπει να φτάσουμε στο Σαββατοκύριακο ώστε ο καιρός...»

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας ότι οι δύσκολες συνθήκες θα επιμείνουν μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της εβδομάδας, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί.

Αναφορικά με την Πέμπτη (16/3), στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο και στα Επτάνησα περιμένουμε εξασθενημένες τοπικού χαρακτήρα βροχές. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι πιο μουντός με αρκετές βροχές.

Στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας περιμένουμε πιο πυκνές νεφώσεις και πιο δυνατές βροχές. Ακόμα πιο δυνατά θα είναι τα φαινόμενα στις περιοχές του Αιγαίου.

Στα βόρεια τμήματα της Μακεδονίας περιμένουμε χιονοπτώσεις πάνω από τα 550 μέτρα, στη Θεσσαλία πάνω από τα 800 μέτρα και πάνω από τα 900 μέτρα στη Στερεά Ελλάδα.

Δεν θα βρέξει στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και στη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 15-16 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα και στους 12-17 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές κατά περιόδους και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 8-14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε και εκεί βροχοπτώσεις με θερμοκρασία 6-11 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share