Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε - Τι θα γίνει με Μίχο και πρώην διαιτητή (Video)

Ο πατέρας της ανήλικης "έσπασε" την σιωπή του

1 Μαρτίου 2023 10:16
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε - Τι θα γίνει με Μίχο και πρώην διαιτητή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε νέα φάση μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με τη συμπληρωματική κατάθεση του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση, Ηλία Μίχου, να δίνεται την Τετάρτη, στην περίπτωση βέβαια που ο 53χρονος δεν ζητήσει προθεσμία.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για όσους κατηγορούνται ότι πλήρωναν για να ασελγούν στη 12χρονη από τον Κολωνό συνεχίζονται και γι' αυτό αυξάνεται και ο αριθμός εκείνων που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Έτσι, την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, προφυλακίστηκε ο 42χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη έναντι αμοιβής, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. Πρόκειται για τον 19ο κατηγορούμενο της υπόθεσης που οδηγείται στη φυλακή. Παράλληλα, ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για πρώτη φορά ανοίξε την καρδιά του και μίλησε στο Star για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του παιδιού του.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε για την υπόθεση στον Κολωνό

Σύμφωνα με το MEGA, τον 42χρονο επιχειρηματία υπέδειξε η ίδια η 12χρονη κατά την τελευταία της συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές Φεβρουαρίου. Όπως φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της, είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε και στη συνέχεια της έδωσε χρήματα.

Μάλιστα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε το κορίτσι, και αυτό τον άνδρα τον προσέγγισε έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κ.Τ. που έχει μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με το MEGA, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

Νέα αναβολή πήρε ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση στον Κολωνό

Στο μεταξύ, νέα αναβολή πήρε η κατάθεση του οδοντοτεχνίτη και πρώην διαιτητή, Φίλιππου Ντόβα, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες. Ο 60χρονος οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής είχε κληθεί να απολογηθεί την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο για τρίτη φορά πήρε νέα προθεσμία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας την ερχόμενη Πέμπτη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA η νέα προθεσμία δόθηκε επειδή ο 60χρονος άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του κατηγορούμενου.

Στην ανακρίτρια και πάλι ο Ηλίας Μίχος

Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος. Η συμπληρωματική κατάθεση του 53χρονου αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση και η ανακρίτρια έκρινε αναγκαίο να κληθεί και πάλι ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις.

Στην αρχική του απολογία ο 53χρονος είχε παραδεχθεί μόνο ότι είχε έρθει σε σε επαφή με την 12χρονη αλλά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες περί μαστροπείας. Μάλιστα τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ηλίας Μίχος είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν είχε απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Όπως και να έχει, μετά τη συμπληρωματική απολογία του Ηλία Μίχου ίσως προστεθούν και άλλες κατηγορίες εις βάρος του ενώ αναμένεται να κληθεί για νέα κατάθεση και η 12χρονη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των κατηγορούμενων στην υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share