Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Σητεία: Θρήνος για τον 33χρονο Μάνο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! Γλεντούσε με φίλους λίγες ώρες πριν - Χόρευε το «είμαι αητός χωρίς φτερά» (Video)

Το δυστύχημα με θύμα τον 33χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

17 Φεβρουαρίου 2023 14:18
Σητεία: Θρήνος για τον 33χρονο Μάνο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! Γλεντούσε με φίλους λίγες ώρες πριν - Χόρευε το «είμαι αητός χωρίς φτερά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σητείας στην Κρήτη, από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/2), με θύμα έναν 33χρονο. Παράλληλα, τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 52χρονος στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr, το δυστύχημα με την εμπλοκή ενός οχήματος, έγινε στον παραλιακό δρόμο της πόλης, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό 4x4.

Ο 33χρονος Μάνος, που ήταν στην θέση του συνοδηγού, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο σημείο, με τέσσερις υπαλλήλους και δύο πυροσβεστικά. Ο άνδρας παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σητείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη.

Όλη η πόλη θρηνεί για τον άδικο χαμό του 33χρονου Μάνου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του sitiaka.gr, λίγες ώρες νωρίτερα γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους και συνεργάτες.

Βούλα: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο - «Καβάλησε» πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε σιδερένια καγκελόπορτα (Video)

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Βούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στην οδό Σοφοκλέους στη Βούλα όταν έσκασε το λάστιχο του σχολικού λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του παρέσυρε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Μάλιστα, το λεωφορείο «καβάλησε» πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε σιδερένια καγκελόπορτα την οποία και έριξε. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους και το λεωφορείο έχει υποστεί μόνο υλικές ζημιές. Σημειώνεται πως το σχολικό λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια των νοτίων προαστίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share