Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Οι βιαστές είναι πιο άνετα στο μνήμα!» - Συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου - «Ρίχτηκε στην εγγονή της ξαδέρφης μου» (Video)

«Αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες» λέει η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

16 Φεβρουαρίου 2023 12:06
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Οι βιαστές είναι πιο άνετα στο μνήμα!» - Συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου - «Ρίχτηκε στην εγγονή της ξαδέρφης μου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οργή επικρατεί στον Κολωνό μετά τις πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης και κάτοικοι της περιοχής έγραψαν το πρωί υβριστικά συνθήματα έξω από το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο γιατρός βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του. Οι αποκαλύψεις είναι ανατριχιαστικές. Το πρωί στον τοίχο και την πόρτα του ιατρείου του υπήρχε γραμμένη η λέξη “βιαστής”.

Σημειώνεται, ότι στις αξιολογήσεις πελατών για τον συγκεκριμένο δερματολόγο, μία γυναίκα είχε εκφράσει την ανησυχία της γράφοντας: «Επικίνδυνος τύπος! Μακριά από αυτόν, ειδικά αν είσαι γυναίκα».

Εκτός από τον γιατρό, συνελήφθησαν ακόμη δύο Έλληνες 44 και 49 ετών και δύο Πακιστανοί ηλικίας 50 και 23 ετών. Οι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν έπειτα από εκτεταμένη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου - «Ρίχτηκε στην εγγονή της ξαδέρφης μου»

"Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό”, τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.

«Αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες» λέει η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

Όπως σημείωσε και η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι είχε συναντηθεί με τον 65χρονο γιατρό στο ιατρείο του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε, κατά την τελευταία της κατάθεση, στις αρχές του μήνα.

«Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» είπε η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στον ANT1.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος δερματολόγος είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Μίχο στο αντάλλαγμα των 50 ευρώ για το ραντεβού βιασμού της 12χρονης, ενώ εξετάζεται η πληροφορία που ήθελε τον παιδόφιλο πατέρα δύο παιδιών να είχε βιάσει την κοπέλα τουλάχιστον δύο φορές.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του ως ασθενής. Ο 65χρονος γιατρός μετά την προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share