Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη - Μπορεί να βρεθεί εκτός φυλακών» - Αποκαλύψεις από συγκρατούμενή της (Video)

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα»

8 Φεβρουαρίου 2023 13:08
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη - Μπορεί να βρεθεί εκτός φυλακών» - Αποκαλύψεις από συγκρατούμενή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ξεκινήσει και πρώτος κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε γραπτή δήλωση και ανακοίνωσε ότι θα ενεργοποιήσει την αυτόφωρη διαδικασία για παρουσιαστές εκπομπών και ιατροδικαστές, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο «γίνονται γνωστοί» χρησιμοποιώντας το δράμα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος στηρίζει την κατηγορία εις βάρος της 34χρονης αλλά «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να βρεθεί εκτός φυλακών, τη στιγμή που συγκρατούμενή της εξαπολύει μύδρους εις βάρος της.

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε στον ALPHA πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές «γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές» και πως η κατηγορούμενη πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», είπε η κρατούμενη στον ALPHA.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε από την πλευρά του «δεν θα δώσω βάση σε όσα λέει μία "φυλακόβια"» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να του λέει πως είναι κρατούμενη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υποστηρίζει πως η κρατούμενη «για εμένα είναι πειστική, είτε τη λέτε "φυλακόβια" είτε φυλακισμένη. Εχει έναν λόγο αξιόπιστο για να σκεφτούμε κάποια πράγματα».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως πρόκειται για μία γυναίκα «που εκτίει μεγάλη ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις. Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη σε δηλώσεις που δεν έχουν σαφές περιεχόμενο, είναι διαπιστωτικές από ποινικούς κρατούμενους. Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι αξιόπιστη ή αναξιόπιστη, εγώ δεν δίνω καμία σημασία».

Οσο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος γιατί δεν ήταν μπροστά σε κανένα από τα περιστατικά, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει προσωπική άποψη και ενδεχομένως πικρία, έχει μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, πριν και μετά.

Ο σύζυγος πιστεύω πως στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης να κριθεί αναξιόπιστος. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κ. Κούγιας... Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share