Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θάσο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Στο νοσοκομείο 11χρονος με τη γιαγιά του

Άγνωστη η αιτία που την προκάλεσε

1 Φεβρουαρίου 2023 14:38
Συναγερμός στη Θάσο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Στο νοσοκομείο 11χρονος με τη γιαγιά του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στον λιμένα της Θάσου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Δείτε επίσης: Μεγάλη φωτιά στην Κύμη - Καίγεται ολοσχερώς το σπίτι του πρώην Δημάρχου

Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ένα 11χρονο παιδί με τη 40χρονη γιαγιά του.

Οι δύο, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, φέρουν εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Έτσι, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Συναγερμός στη Θάσο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Στο νοσοκομείο 11χρονος με τη γιαγιά του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στο σημείο έσπευσαν για την επιχείρηση κατάσβεσης εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρά δύο αδέλφια από φωτιά σε μονοκατοικία (Video)

Τραγωδία σημείωθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δύο αδέλφια ηλικίας 45 και 56 ετών. Η φωτιά ξέσπασε στην οδό Μπάφη. Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Παράλληλα, τραγωδία είχαμε στου Γκύζη με έναν άνδρα όπου κάηκε ζωντανός σε διαμέρισμα και η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω twitter:

Φωτιά στον Κολωνό: «Με πήρε ο ύπνος, ούτε κατάλαβα πώς...» - Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα του 5χρονου (Video)

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

«Με πήρε ο ύπνος, ούτε κατάλαβα πώς...»

Τα κρίσιμα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες, αλλά και το πώς το 5χρονο παιδάκι του παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, περιέγραψε στις Αρχές ο πατέρας, το σπίτι του οποίου τυλίχτηκε στις φλόγες χθες βράδυ (Κυριακή 27/11) στην περιοχή του Κολωνού.

«Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share