Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά στην Κύμη - Καίγεται ολοσχερώς το σπίτι του πρώην Δημάρχου

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

31 Ιανουαρίου 2023 22:43
Μεγάλη φωτιά στην Κύμη - Καίγεται ολοσχερώς το σπίτι του πρώην Δημάρχου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης 31 Ιανουαρίου στην Κύμη. Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σπίτι του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Θωμά.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές Δυνάμεις της πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Παράλληλα, πριν λίγες μέρες δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στη Ζάκυνθο από φωτιά στο σπίτι τους.

φωτιά στο σπίτι του πρώην δημάρχου στην Κύμη

Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το evima.gr αναφέρουν πως το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος μέχρι στιγμής ο λόγος που ξέσπασε η φωτιά.

Πειραιώς: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες - Ο οδηγός προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά με μπουκαλάκια νερού

Στις φλόγες παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε σταθμεύσει στην Πειραιώς στο ύψος των Πετραλώνων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 και όπως επεσήμανε ο οδηγός του οχήματος μιλώντας στο Mega μόλις είχε βάλει μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου του και προσπαθούσε να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο. Τότε ξαφνικά είδε φλόγες να ξεπηδούν από τη μηχανή του οχήματος. Υπενθυμίζεται, ότι δύο αδέλφια σκοτώθηκαν από φωτιά σε σπίτι στην Ζάκυνθο.

Αρχικά ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με κάποια μπουκαλάκια νερού που είχε στο εσωτερικό του οχήματος ενώ στη συνέχεια βγήκε έξω και απομάκρυνε από το πορτ-μπαγκάζ ένα μπετόνι με πέντε λίτρα βενζίνης που είχε.

Δίπλα από το σταθμευμένο αυτοκίνητο υπάρχει κατάστημα με πυροσβεστήρες και οι υπάλληλοι του έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο οδηγός του είναι καλά στην υγεία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share