Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στου Γκύζη: Άνδρας κάηκε ζωντανός σε διαμέρισμα - Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη (Video)

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

30 Δεκεμβρίου 2022 10:09
Τραγωδία στου Γκύζη: Άνδρας κάηκε ζωντανός σε διαμέρισμα - Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά από φωτιά στου Γκύζη σε πολυκατοικία της οδού Πολυζωΐδου. Ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο καθώς κάηκε ζωντανός σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.Η σορός του εντοπίστηκε απανθρακωμένη και ήταν τόσο εκτεταμένα τα εγκαύματα που έφερε που οι πυροσβέστες δεν ήταν εφικτό να προσδιορίσουν το φύλο.

Διαβάστε επίσης: Νέες συγκλονιστικές καταθέσεις για το Μάτι: «Πέθανε σαν ποντίκι μέσα στη φάκα» – «Δεν τήρησα τον λόγο μου στον έρωτα της ζωής μου»

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν γύρω στη 01:00 την νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, από τις φλόγες που ξεπήδησαν, πρώτα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική και από εκεί επεκτάθηκε στα δωμάτια του σπιτιού.

Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου φαίνεται πως ήταν συγκεντρωμένα πολλά αντικείμενα, τα εύφλεκτα υλικά των οποίων τροφοδότησαν και «φούντωσαν» την φωτιά, με την ολέθρια κατάληξη. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί η Πυροσβεστική, η σορός ανήκει σε άνδρα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, επί της οδού Πολυζωίδη, στην Αθήνα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share