Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θρίλερ» στη Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε σουβλατζίδικο - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Συναγερμός στην περιοχή

30 Ιανουαρίου 2023 09:31
«Θρίλερ» στη Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε σουβλατζίδικο - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Ακόμα ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε με θύμα έναn 15χρονο που έτρωγε σε σουβλατζίδικο της περιοχής και έπεσε θύμα πέντε αγνώστων, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, το βράδυ της Κυριακής (29/1) λίγο μετά τις 10 το βράδυ ένας 15χρονος δέχθηκε μαχαιριές σε σουβλατζίδικο της Νέας Σμύρνης. Αυτό δεν είναι το πρώτο ειδεχθές περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, καθώς πριν λίγο καιρό είχαμε εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια της περιοχής.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της επίθεσης, ωστόσο ο 15χρονος διακομίστηκε απ΄ το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, οι άγνωστοι μαχαίρωσαν το παιδί προσπαθώντας να του κλέψουν το κινητό και το πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα του 15χρονου δεν είναι σοβαρά – φέρει τραύμα στο μηρό – και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως 5 άτομα προσήχθησαν για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Μάρτυρας που έχει κατάστημα στην περιοχή είπε πως εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο.

Άγρια δολοφονία στο Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 22χρονη

Μία 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η απόπειρα δολοφονίας στα Γρεβενά εναντίον ενός υπαλλήλου εργοστασίου.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ προηγήθηκε καβγάς με οικείο της πρόσωπο, ο οποίος κατέληξε σε εγκληματική ενέργεια.

αστυνομία δολοφονία Μαρούσι

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες σε μια 17χρονη, η οποία φέρεται ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share