Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γρεβενά: Απόπειρα δολοφονίας κατά υπαλλήλου εργοστασίου - Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Το ίδιο εργοστάσιο που είχε σημειώσει έκρηξη και 3 νεκρούς

24 Νοεμβρίου 2022 12:14
Γρεβενά: Απόπειρα δολοφονίας κατά υπαλλήλου εργοστασίου - Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με πυροβολισμούς στα Γρεβενά καταγγέλλει ότι δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ).

Δείτε επίσης τους πυροβολισμούς σε γκέι κλαμπ στην Αμερική

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο υπάλληλος όταν αποχώρησε από το εργοστάσιο, συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα και αμέσως άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα.

Επίθεση με πυροβολισμούς στα Γρεβενά: Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο


Η Αστυνομία έφθασε στο σημείο μετά από αναφορά από άλλο άτομο για εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στο δρόμο αυτό, το οποίο είχε δεχθεί στο παρμπρίζ του τρεις πυροβολισμούς. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο, ενώ η Αστυνομία, που εντόπισε λίγο αργότερα και τον οδηγό του αυτοκινήτου, ερευνά την περίεργη αυτή την καταγγελία.

Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στα Γρεβενά

Υπενθυμίζεται ότι στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022, έγινε η τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης που είχε μεταδώσει το dikastiko.gr, η μονάδα παραγωγής των εκρηκτικών στην οποία έγινε η έκρηξη. ισοπεδώθηκε. Μεταξύ των τριών νεκρών ήταν και ο 47χρονος συνιδιοκτήτης της μονάδας.

Όπως είχε αναφέρει τότε ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης “η έκρηξη που έγινε σε αισθητή σε Γρεβενά και Κοζάνη ήταν τρομακτική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share