Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον εκτελεστή και τον συνεργό του να διαφεύγουν

Δολοφόνησε δύο άνδρες και τραυμάτισε μία γυναίκα

27 Δεκεμβρίου 2022 20:55
Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον εκτελεστή και τον συνεργό του να διαφεύγουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που αφορά την υπόθεση πυροβολισμών σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, αφού διακρίνεται ο εκτελεστής να περπατάει στο δρόμο λίγο μετά τις δολοφονίες που διέπραξε και να τον ακολουθεί ο συνεργός του, ώστε να διαφύγουν.

Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκτελεστής έφτασε στο σημείο πάνω σε μια μηχανή, που οδηγούσε ο συνεργός του. Έπειτα, κατέβηκε και μέσα σε δύο λεπτά πήγε στην καφετέρια, όπου εκτέλεσε δύο άντρες, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε μία γυναίκα.

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται ο εκτελεστής να περπατάει στο δρόμο, ενώ τον ακολουθεί από πίσω με αναμμένη τη μηχανή ο συνεργός του. Έπειτα, τον παραλαμβάνει και διαφεύγουν.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ο δράστης φέρεται να γνώρισε το δρομολόγιο των θυμάτων του, αφού μία ώρα πριν, οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε άλλη καφετέρια.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέα Σμύρνη: Η 31χρονη είχε αλλάξει θέση με την αδερφή της πριν την επίθεση

Στο μεταξύ ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες για ένα περίεργο παιχνίδι που έπαιξε η τύχη στην 31χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς αλλά και από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, φαίνεται πως η κοπέλα -που καθόταν ακριβώς πίσω από το τραπέζι των Αλβανών υπηκοων που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς-, είχε αλλάξει θέση με την αδερφή της.

Οι δύο κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή άλλαξαν θέσεις. Στη συνέχεια εισέβαλε στον χώρο ο εκτελεστής, πυροβόλησε και μία από τις σφαίρες βρήκε την 31χρονη στο αριστερό πόδι. Ευτυχώς η τραυματίας διέφυγε τον κίνδυνο και έτσι οι δύο αδελφές γλίτωσαν από τη μαφιόζικη επίθεση.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από την 31χρονη που νοσηλεύεται στον «Ερυθρό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share