Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Η διαδρομή διαφυγής του δράστη της μαφιόζικης επίθεσης! «Χθες το βράδυ αφαίρεσαν τη βολίδα» - Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε

Το προφίλ των δύο θυμάτων

20 Δεκεμβρίου 2022 09:27
Νέα Σμύρνη: Η διαδρομή διαφυγής του δράστη της μαφιόζικης επίθεσης! «Χθες το βράδυ αφαίρεσαν τη βολίδα» - Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει η μαφιόζικη εκτέλεση μέσα σε καφετέρια, στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, την ώρα που η επιχείρηση αλλά και ο πεζόδρομος είχαν πλημμυρίσει από κόσμο. Ο εκπαιδευμένος εκτελεστής δολοφόνησε εν ψυχρώ δύο άνδρες, ενώ οι σφαίρες από το εννιάρι πιστόλι τραυμάτισαν και μία ανυποψίαστη νεαρή κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

O ψυχρός εκτελεστής εισέβαλε στην καφετέρια και άρχισε να πυροβολεί. Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα «καθάρισε» τους στόχους του με 7 σφαίρες. Από χθες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα συγκλονιστικά βίντεο που δείχνουν τη χειρουργική ακρίβεια με την οποία ο δράστης εκτέλεσε την αποστολή του και εξαφανίστηκε.

Ακόμα και τη στιγμή που το θύμα έπεφτε στο πάτωμα, ο δράστης δε σταματούσε να πατά τη σκανδάλη. Ο κόσμος πανικόβλητος άρχισε να τρέχει. Φοβούνταν μη γίνουν παράπλευρες απώλειες, όπως λίγο έλειψε να συμβεί με την 31χρονη, που καθόταν πίσω απο το τραπέζι των θυμάτων με την αδερφή της κι έπινε αμέριμνη το ποτό της. Η κοπέλα δέχθηκε σφαίρα στο πόδι.

«Χθες το βράδυ αφαίρεσαν τη βολίδα» - Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε

Στο Star μίλησε η μητέρα της 31χρονης που τραυματίστηκε.«Περιμένουμε συνεχώς την ενημέρωση απο τους γιατρούς. Χθες το βράδυ αφαίρεσαν τη βολίδα. Ελπίζουμε και περιμένουμε όλα να πάνε καλά».

Το σημείο της μαφιόζικης επίθεσης βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, στον πεζόδρομο και η επίθεση έγινε ακριβώς την ώρα που αρχίζουν να γεμίζουν τα μαγαζιά.

Ακριβώς απέναντι απο την καφετέρια που σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση υπάρχει μια παιδική χαρά, εκείνη την ώρα μάλιστα υπήρχαν παιδιά που έπαιζαν. Και δεν είναι μόνο η παιδική χαρά. Σε απόσταση 100 μέτρων απο την καφετέρια βρίσκεται το θεματικό πάρκο που έχει στήσει ο δήμος της Νέας Σμύρνης.

Το προφίλ των δύο θυμάτων

Ο απολογισμός της δολοφονικής επίθεσης είναι δύο νεκροί. Ο 41 χρονος C.K, υπήκοος Αλβανίας και ο 44χρονος φίλος του, Ο.Α επίσης Αλβανός υπήκοος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Από την επιτόπια έρευνα στο σημείο, οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν 7 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Η διαδρομή διαφυγής του εκτελεστή

Ο δράστης διέφυγε πεζός, χάθηκε στο πλήθος, πέρασε στην απέναντι πλευρά της πλατείας και κινήθηκε προς την οδό Γορδίου. Εξετάζεται αν στον κεντρικο δρόμο, την Ομήρου, τον περίμενε συνεργός.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα αλλά και για την πιθανή εμπλοκή με ναρκωτικά αναζητά το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ο 41χρονος και βασικός στόχος του εκτελεστή ήταν γνωστός στις Αρχές για όπλα, ληστείες, ναρκωτικά.

Νέα Σμύρνη: Η 31χρονη είχε αλλάξει θέση με την αδερφή της πριν την επίθεση

Στο μεταξύ ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες για ένα περίεργο παιχνίδι που έπαιξε η τύχη στην 31χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς αλλά και από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, φαίνεται πως η κοπέλα -που καθόταν ακριβώς πίσω από το τραπέζι των Αλβανών υπηκοων που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς-, είχε αλλάξει θέση με την αδερφή της.

Οι δύο κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή άλλαξαν θέσεις. Στη συνέχεια εισέβαλε στον χώρο ο εκτελεστής, πυροβόλησε και μία από τις σφαίρες βρήκε την 31χρονη στο αριστερό πόδι. Ευτυχώς η τραυματίας διέφυγε τον κίνδυνο και έτσι οι δύο αδελφές γλίτωσαν από τη μαφιόζικη επίθεση.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από την 31χρονη που νοσηλεύεται στον «Ερυθρό».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share