Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

«Ταφόπλακα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ πως η...» - Η αλλαγή απόφασης που θα τον "θάψει"

Τι δήλωσε ο Μίντζιας

29 Ιανουαρίου 2023 14:41
«Ταφόπλακα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ πως η...» - Η αλλαγή απόφασης που θα τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα μετά από αρκετές ώρες, οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έπειτα από τις αποφάσεις του εισαγγελέα για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Παράλληλα, συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ προέβη και σε μία αποκάλυψη για το τι συνέβη με τον Δημήτρη Βογιατζή όταν στο παρελθόν συνεργάστηκαν

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός βρισκόταν εκτός, λόγω προβλήματος με την υγεία του. Απόντες ήταν και οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου. Τον λόγο πήραν οι δικηγόροι των θυμάτων που αναφέρθηκαν στην κακοποιητική συμπεριφορά και στον εγωκεντρικό χαρακτήρα του κ. Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον κ. Μίντζια για την εταιρία εκπροσώπησης ηθοποιών, τη οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά όχι ο Μ. Δημητρακόπουλος.

«Η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θα αλλάξει»

Ο Αλέξανδρος Μίντζιας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για όσα τον κατηγορούν αλλά και για την απουσία του κατηγορουμένου και των δικηγόρων του.

«Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυντάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες.

«Ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω σε εταιρία»

«Όσον αφορά την εταιρία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης.

Ο κ. Μίτζιας συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου. Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις υπέρ του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κ. Πακιρτζίδου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share