Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο Πέτρος τον είχε πάρει με σκοπό να τον...» - Σάλος με την αποκάλυψη του Χρήστου Συριώτη για τον Φιλιππίδη

«Είναι ψέμα αυτό που είπε...»

28 Ιανουαρίου 2023 12:14
«Ο Πέτρος τον είχε πάρει με σκοπό να τον...» - Σάλος με την αποκάλυψη του Χρήστου Συριώτη για τον Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ προέβη και σε μία αποκάλυψη για το τι συνέβη με τον Δημήτρη Βογιατζή όταν στο παρελθόν συνεργάστηκαν. Παράλληλα, «βόμβα» έριξε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον ηθοποιό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γνώρισα τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν από 25 χρόνια, κάναμε παρέα και...»

Στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης τόνισε ότι δεν έχει βρίσει ποτέ ηθοποιό με τον Χρήστο Συριώτη να δηλώνει στην εκπομπή «Είναι ψέμα αυτό που είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταδικάσουμε έναν άνθρωπο γι’αυτό. Δηλαδή ο άνθρωπος αν καταδικαστεί, δεν θα καταδικαστεί γι’αυτό. Εγώ να πω κάτι; Δεν πιστεύω τόσο πολύ στη δικαιοσύνη. Πιστεύω στη θεία δίκη. Η θεία δίκη έρχεται για όλους μας.

Από αυτό αν έχουνε έστω και λίγο φιλότιμο, όταν πέφτουν το βράδυ να κοιμηθούν, θα πρέπει να βλέπουν αν είναι εντάξει η συνείδησή τους. Ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Δεν γίνεται αυτά τα κοριτσιά να μάτωσαν την ψυχή τους κάθε μέρα εκεί επειδή είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου.

Εμείς κάναμε μια καταγγελία, όπως οφείλαμε και όπως νιώθαμε στη μνήμη του Δημήτρη. Θεωρήσαμε ότι εκείνη την εποχή υπήρξε μια κατάφορη αδικία στο πρόσωπό του. Σε μια καλοκαιρινή παράσταση, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, ο συνάδερφός μας, ο Δημήτρης Βογιατζής, εκδιώχθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη στα μισά της περιοδείας. Ο Δημήτρης εκείνη την εποχή αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Ο Πέτρος τον είχε πάρει με σκοπό να τον βοηθήσει, να τον στηρίξει. Αντί να τον στηρίξει… Δεν του φέρθηκε καλά».

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Βογιατζής αυτοκτόνησε το 2012 σε ηλικία 42.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share