Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καρέ καρέ οι κινήσεις της «Μήδειας» της Βέροιας: Τα τελευταία λεπτά της ζωής του βρέφους - Βίντεο ντοκουμέντο

Περπατά στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς

4 Ιανουαρίου 2023 17:47
Καρέ καρέ οι κινήσεις της «Μήδειας» της Βέροιας: Τα τελευταία λεπτά της ζωής του βρέφους - Βίντεο ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας που κρατά το 11 μηνών βρέφος στην αγκαλιά της, πριν το πετάξει στα νερά του Αλιάκμονα, καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Live News.

Στο βίντεο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας απεικονίζεται μία γυναίκα, η οποία έχει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να περπατά στην οδό Θερμοπυλών στο κέντρο της Βέροιας την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 14:40.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα πήρε το παιδί της και έφυγε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας γύρω στις 14:15 με προορισμό τη Βέροια. Η απόσταση μέχρι εκεί είναι γύρω στα 15 με 20 λεπτά. Ο οδηγός ταξί την άφησε στην οδό Θερμοπυλών, ενώ στη συνέχεια η 29χρονη πήγε σε άλλη πιάτσα ταξί, επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα και βρέθηκε στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, όπου πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά.

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Στη φυλακή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα (video)

Προφυλακίστηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πέταξε το 11 μηνών παιδί της στον ποταμό Αλιάκμονα. Η 29χρονη είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή, για την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Μετά από μία μαραθώνια απολογία που κράτησε περισσότερο από 3 ώρες, η 29χρονη προφυλακίζεται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί. «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», φέρεται να ανέφερε στην απολογία της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 29χρονη ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε το μωρό της αλλά το εγκατέλειψε. Όπως ανέφερε στην απολογία της, το βρέφος μπουσούλησε μόνο κι έπεσε καθώς η ίδια είχε αφαιρεθεί από το κινητό της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με δόλο σε θανατηφόρα έκθεση αλλά και να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως η 29χρονη γυναίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έφυγε μαζί με το παιδί της από το χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου διαμένει και την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι που διέμενε με τους γονείς της χωρίς το μωρό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share