Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη: Μητέρα καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου της - Με κατάγματα στη μύτη το παιδί

Αφορμή για την επίθεση ένα... στραβοκοίταγμα!

22 Δεκεμβρίου 2022 08:17
Τρόμος στη Νέα Σμύρνη: Μητέρα καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου της - Με κατάγματα στη μύτη το παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος που καθόταν με την παρέα του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ομάδα νεαρών ηλικίας περίπου 15 ετών τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, προβάλλοντας ως αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε.

Δείτε επίσης: «Με άρπαξε από τα μαλλιά και... Με το άλλο χέρι...» - Μετά την βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου και άλλη κοπέλα καταγγέλει ξυλοδαρμό από τον ίδιο άντρα (Video)

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή -“γιατί με κοιτάς, τι συμβαίνει;”- ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», δήλωσε στο MEGA η μητέρα του νεαρού.

Οι φίλοι του, όπως κατήγγειλε η μητέρα, προσπάθησαν να φύγουν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι. Όπως είπε η μητέρα του, η επίθεση άφησε στον 15χρονο κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχτηκε επίθεση καθώς πριν μερικούς μήνες ανήλικοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο. Η Αστυνομία δήλωσε, για την τελευταία επίθεση, όπως είπε η μητέρα, πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, αλλά οι δράστες είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Τραγικές ώρες για τον Τριαντάφυλλο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Σοκαριστικές φωτογραφίες

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε από τον σύντροφό της η 22χρονη βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. Σύμφωνα με το Star, το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

Δίπλα της σε όλο αυτόν τον Γολγοθά, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

«Αυτή είναι η Χριστίνα, το κοριτσάκι που έχω βαφτίσει και δυστυχώς είναι άλλο ένα κορίτσι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο από τον δήθεν ιππότη της Ρόδου, το αγόρι της. Τέτοια αγάπη να τη βράσω απλά… Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, πρέπει να γίνει κάτι τελικά στη χώρα μας» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

Πουλά... τρέλα ο Τριαντάφυλλος πριν από το Survivor All Star: «Δε βρίζω, είπα μη λέτε μ@@@κίες»

Ο Τριαντάφυλλος δε σταματά να... πουλά τρέλα, μιλώντας για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων το Survivor All Star, ή η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε και για το αν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στους συνεργάτες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και λίγο πιο βαρύ λεξιλόγιο για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άφησε φυσικά αυτή την ανάρτηση να πέσει κάτω και έτσι λίγα λεπτά μετά απάντησε στον Τριαντάφυλλο με δική της ανάρτηση.

Η νέα αντίδραση του Τριαντάφυλλου

«Με ενόχλησε που υπονοήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης αποχώρησαν επειδή είπαν το τραγούδι μου. Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;

Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share