Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με άρπαξε από τα μαλλιά και... Με το άλλο χέρι...» - Μετά την βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου και άλλη κοπέλα καταγγέλει ξυλοδαρμό από τον ίδιο άντρα (Video)

Νέα μαρτυρία από πρώην σύντροφο του 33χρονου για παλαιότερο ξυλοδαρμό.

20 Δεκεμβρίου 2022 15:37
«Με άρπαξε από τα μαλλιά και... Με το άλλο χέρι...» - Μετά την βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου και άλλη κοπέλα καταγγέλει ξυλοδαρμό από τον ίδιο άντρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης σε ζωντανή σύνδεση, η 22χρονη Χριστίνα Σωτηρίου, βαφτιστήρα του γνωστού τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Ρόδο και περιγράφει πώς σώθηκε στο “παρά πέντε”.

Η 22χρονη περιέγραψε πως σώθηκε από τον 33χρονο σύντροφό της που την έσερνε από τα μαλλιά και πως την έσωσε ο σκύλος τους και το κουμπί πανικού, αλλά και την αντίδραση του κακοποιητή της μόλις είδε τους αστυνομικούς που τον ξύπνησαν”.

Eκτός από την Χριστίνα στην εκπομπή μίλησε ακόμα μια κοπέλα που υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν με τον 33χρονο και η οποία έπεσε και εκείνη θύμα επίθεσης από τον άντρα.

“Σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να μου επιτίθεται λεκτικά. “Πότε σκοπεύεις να αφήσεις το τραγούδι, εγώ θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί και με κοροϊδεύεις”. Εγώ του είπα ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητούμε κάτι τέτοιο…

Αυτός δεν ηρέμησε. Άρχισε να με χτυπάει. Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου χτυπούσε το κεφάλι πάνω στο ταμπλό. Με το άλλο χέρι με χτυπούσε στο πρόσωπο…Με χτύπησε πάρα πολύ. Βρήκα τη δύναμη και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και βγήκα. Πέρασε ένας περαστικός με μηχανάκι και με είδε. Όταν ήρθε να με βοηθήσει, πήρε ένα μεγάλο ξύλο και άρχισε να ξυλοκοπεί και εκείνον…

Ξέρω και άλλα περιστατικά από άτομα που έχει κακοποιήσει και δεν είναι μόνο γυναίκες”, τόνισε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share