Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Τριαντάφυλλο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Σοκαριστικές φωτογραφίες

Η οργισμένη αντίδραση του τραγουδιστή

20 Δεκεμβρίου 2022 09:50
Τραγικές ώρες για τον Τριαντάφυλλο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Σοκαριστικές φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε από τον σύντροφό της η 22χρονη βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. Σύμφωνα με το Star, το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

Δίπλα της σε όλο αυτόν τον Γολγοθά, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

«Αυτή είναι η Χριστίνα, το κοριτσάκι που έχω βαφτίσει και δυστυχώς είναι άλλο ένα κορίτσι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο από τον δήθεν ιππότη της Ρόδου, το αγόρι της. Τέτοια αγάπη να τη βράσω απλά… Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, πρέπει να γίνει κάτι τελικά στη χώρα μας» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Ξυλοδαρμός βαφτιστήρας Τριαντάφυλλου

Πουλά... τρέλα ο Τριαντάφυλλος πριν από το Survivor All Star: «Δε βρίζω, είπα μη λέτε μ@@@κίες»

Ο Τριαντάφυλλος δε σταματά να... πουλά τρέλα, μιλώντας για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων το Survivor All Star, ή η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε και για το αν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στους συνεργάτες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και λίγο πιο βαρύ λεξιλόγιο για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άφησε φυσικά αυτή την ανάρτηση να πέσει κάτω και έτσι λίγα λεπτά μετά απάντησε στον Τριαντάφυλλο με δική της ανάρτηση.

Η νέα αντίδραση του Τριαντάφυλλου

«Με ενόχλησε που υπονοήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης αποχώρησαν επειδή είπαν το τραγούδι μου. Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;

Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share