Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Το «χοντραίνει» με τον Ατζούν ο Τριαντάφυλλος - «Είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν...»

Το... τελεσίγραφο του Ντάφυ

6 Δεκεμβρίου 2022 10:04
Survivor All Star: Το «χοντραίνει» με τον Ατζούν ο Τριαντάφυλλος - «Είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως το «χοντραίνει» ακόμη περισσότερο το παιχνίδι για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, με τον ίδιο να έχει ραντεβού στα γραφεία της Acun Medya.

Ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών, τη στιγμή που ένας ακόμη διάσημος γνωστοποίησε πως πάει Άγιο Δομίνικο.

«Ήρθα να πιω έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Γιώργος Λιανός: «Το Survivor All Star θα είναι...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» για το ριάλιτι (Video)

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor All Star και τις προετοιμασίες των παικτών που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι το στάδιο της παραγωγής βρίσκεται στα εργομετρικά τεστ, που ελέγχει τους υποψήφιους παίκτες ως προς την αντοχή τους. Πρόσθεσε μάλιστα ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κοπεί. «Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών.

Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Επιπλέον, ο Λιανός είπε πως θα δημιουργηθεί ένα τελικό αποτέλεσμα που το κοινό δεν περιμένει ενώ τόνισε πως με το Survivor All Star ένας κύκλος θα κλείσει. «Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου.

Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό» είπε κλείνοντας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share