Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Ένας νεκρός και 2 τραυματίες

Άμεση κινητοποίηση των αρχών

18 Δεκεμβρίου 2022 21:57
Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Ένας νεκρός και 2 τραυματίες
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυροβολισμοί σε γνωστή καφετέρια στη Νέα Σμύρνη σημειώθηκαν πριν από λίγο, προκαλώντας πανικό, καθώς η καφετέρια ήταν γεμάτη με κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και δύο είναι τραυματισμένοι σοβαρά.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον χώρο και μεταβαίνουν ΕΚΑΒ. Νωρίτερα, ένας 16χρονος αυτοκτόνησε στο Παλαιό Φάληρο.

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Αναφορά για 3 τραυματίες
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Φρίκη στην Κρήτη: «Σαν έκρηξη βόμβας» - Συγκλονίζει μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά (video)

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της Κρήτης μετά το τροχαίο που έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) και στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες, ενώ δύο γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης, όπου λόγω άγνωστων συνθηκών ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 44χρονος άνδρας με την 33χρονη σύζυγό του και στο άλλο ένας 80χρονος με τη σύζυγό του, 76 ετών.

Η 33χρονη και η 76χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στο cretalive.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας τους θα κριθεί αν θα χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

«Σαν έκρηξη βόμβας»

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από την αστυνομία. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι αυτό που δήλωσε στο «Διαsosτε τη Μεσαρά» ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου: άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στον δρόμο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share