Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Σοκ!

18 Δεκεμβρίου 2022 16:29
Ανείπωτη θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός είναι ο 16χρονος που κάλεσε στο 112 για να πει «θέλω να αυτοκτονήσω» και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, συγκεκριμένα στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο. Όταν μπήκαν στο σπίτι (χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα), είδαν το νεαρό, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από όπλο. Τον νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο 16χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε το 9αρι όπλο που κατείχε (νόμιμα) ο πατέρας του.

Φρίκη στην Κρήτη: «Σαν έκρηξη βόμβας» - Συγκλονίζει μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά (video)

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της Κρήτης μετά το τροχαίο που έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) και στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες, ενώ δύο γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης, όπου λόγω άγνωστων συνθηκών ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 44χρονος άνδρας με την 33χρονη σύζυγό του και στο άλλο ένας 80χρονος με τη σύζυγό του, 76 ετών.

Η 33χρονη και η 76χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στο cretalive.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας τους θα κριθεί αν θα χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

«Σαν έκρηξη βόμβας»

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από την αστυνομία. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι αυτό που δήλωσε στο «Διαsosτε τη Μεσαρά» ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου: άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στον δρόμο.

Φρίκη στην Κρήτη: Οικογένεια με τρία παιδιά τα έχασε όλα – Αυτοκτονία, δολοφονία και ένα τροχαίο δυστύχημα

Αδιανόητη τραγωδία για μία οικογένεια στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη που έχασε μέσα σε λίγα χρόνια και τα τρία της παιδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive ένας 35χρονος άνδρας, εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share