Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγική κατάληξη στην Κρήτη - Νεκροί δύο άνδρες και βαριά τραυματίσμένες δύο γυναίκες

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρότατη

17 Δεκεμβρίου 2022 18:50
Τραγική κατάληξη στην Κρήτη - Νεκροί δύο άνδρες και βαριά τραυματίσμένες δύο γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία με δύο νεκρούς και δύο γυναίκες σε κρίσιμη κατάσταση, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Μεσαράς, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. στο δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ και ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Αμφότερα τα οχήματα είχαν από δύο επιβαίνοντες.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους συνοδηγούς των δύο οχημάτων που είχαν τραυματιστεί, ενώ αυτή την ώρα η Πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι χωρίς τις αισθήσεις τους.

Φρίκη στην Κρήτη: Οικογένεια με τρία παιδιά τα έχασε όλα – Αυτοκτονία, δολοφονία και ένα τροχαίο δυστύχημα

Αδιανόητη τραγωδία για μία οικογένεια στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη που έχασε μέσα σε λίγα χρόνια και τα τρία της παιδιά.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive ένας 35χρονος άνδρας, εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από συγγενικά του πρόσωπα.

undefined

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share