Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Εικόνες που συγκλονίζουν δείχνουν τα ΜΑΤ να χτυπούν τον πατέρα του 16χρονου

Τα επεισόδια συνεχίζονται σε τεταμένο κλίμα

6 Δεκεμβρίου 2022 13:34
Θεσσαλονίκη: Εικόνες που συγκλονίζουν δείχνουν τα ΜΑΤ να χτυπούν τον πατέρα του 16χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα επεισόδια διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στην Θεσσαλονίκη για τον πυροβολισμό αστυνομικού προς 16χρονο Ρομά συνεχίζονται και μάλιστα πιο τεταμένα.

Μάθετε επίσης για τι ποινικό αδίκημα κατηγορείται ο αστυνομικός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανέρτησε το ethnos.gr, η ομάδα των διαμαρτυρόμενων έβαλε φωτιά σε κάδους έξω από τα Δικαστήρια, ενώ οδοφράγματα έχουν στηθεί και στη δυτική Θεσσαλονίκη στο σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό.

Επεισόδια των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου

Θύμα ο πατέρας του 16χρονου

Κατά τη διάρκεια της έντασης θύμα της επιθετικότητας των αστυνομικών φέρεται να έπεσε και ο πατέρας του 16χρονου θύματος Κώστα Φραγκούλη. Ο φακός της κάμερας συνέλαβε το περιστατικό με τον πατέρα σωριασμένο στο έδαφος ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για τη μεταχείρισή του.

Eπεισόδια των ΜΑΤ με τον πατέρα του 16χρονου

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο - Aπεγκλοβίστηκαν τα παιδιά (video)

Φωτιά ξέσπασε σε σχολικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη στις 8:00 το πρωί της Τρίτης. Τα αίτια είναι άγνωστης αιτίας προς το παρόν ενώ ταυτόχρονα μέσα στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν παιδιά.

Δείτε επίσης την έκρηξη σε λεβιτοστάσιο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες

Το όχημα βρισκόταν στην περιφερειακή οδό της Θεσσσαλονίκης με κατεύθυνση προς δυτικά, μετά τον κόμβο Κατσιμίδη.

Πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ακινητοποιήθηκε κοντά στην έξοδο Νεάπολης - Συκεών, στο ρεύμα προς δυτικά.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και εκκενώθηκε. Τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί και βρίσκονται πίσω από τις προστατευτικές μπάρες επί της περιφερειακής οδούς.

Παρκάτω βλέπετε το βίντεο από την ώρα που εθεάθει το λεωφορείο με φλόγες:

https://www.youtube.com/watch?v=yCsk60hE2-k&ab_channel=%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B794.5

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share