Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ευθύ «κράξιμο» της Χριστίνας Σούζη για βροχές και καταιγίδες: «Μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα που...»

Ξεκάθαρη η έμπειρη μετεωρολόγος

19 Νοεμβρίου 2022 17:14
Ευθύ «κράξιμο» της Χριστίνας Σούζη για βροχές και καταιγίδες: «Μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην προσοχή που χρειάζεται από πλευράς των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας ενόψει την κακοκαιρίας «Fobos» αναφέρθηκε και η Χριστίνα Σούζη, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΪ.

Η έμπειρη μετεωρολόγος αρχικά έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο για τα καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου (19-20/11), αφού δεν πρόκειται να πληγούν ιδιαίτερα τα περισσότερα σημεία της χώρας, ωστόσο δεν παρέλειψε να σημειώσει πως ο μεγάλος όγκος νερού από βροχές και καταιγίδες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Όσον αφορά την Αττική, φάνηκε να συμφωνεί γενικώς με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, μιλώντας για σχεδόν μηδενική εμφάνιση βροχής στην πρωτεύουσα.

«Κορύφωση των φαινομένων θα έχουμε όταν...» - Τα ανοιχτά ενδεχόμενα του Τάσου Αρνιακού για την κακοκαιρία

Νέες σημαντικές επισημάνσης για την επέλαση της κακοκαιρίας «Fobos» έκανε ο Τάσος Αρνιακός στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, «δείχνοντας» τις περιοχές που θα επικρατήσουν έντονα φαινόμενα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους πολίτες.

Παρακολουθήστε όσα επεσήμανε στο παρακάτω βίντεο:

«Έδειξε» τη χειρότερη μέρα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αντικυκλώνας φέρνει καταιγίδες σε...»

Έντονη κακοκαιρία με μπόρες και καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου (19/11) προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, σε Ήπειρο, Ευρυτανία, Φωκίδα και στα Επτάνησα θα έχουμε καταιγίδες κυρίως στα ορεινά - ημιορεινά. Στα νησιά του αν. Αιγαίου θα έχουμε σύννεφα με τοπικές καταιγίδες, και από το μεσημέρι και μετά η έντονη αστάθεια θα παραμείνει στα ΒΔ ηπειρωτικά.

Δείτε επίσης: Λάβρος ο Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν ανέχομαι ρατσιστικά σχόλια - Θα διαγράφονται λογαριασμοί...» (photo)

Το βράδυ στα δυτικά και στα ΒΔ τα φαινόμενα θα επιμείνουν και μάλιστα θα δυναμώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στην Αττική ηλιοφάνεια από το πρωί και σύννεφα από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη επίσης ηλιοφάνεια και ίσως βρέξει τοπικά στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς.

Την Κυριακή θα συννεφιάσει σχεδόν παντού και αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη ΒΔ χώρα και από τη δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα μεταφερθούν προς ΒΑ. Οι άνεμοι συνεχίζουν να είναι νότιοι εντάσεως 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα τα περισσότερα φαινόμενα θα τα έχουμε το πρωί στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς. Την Τρίτη πάλι στα δυτικά θα έχουμε βροχές και την Τετάρτη θα έχουμε νέα επιδείνωση παντού με αξιόλογες καταιγίδες. Αλλά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι θερμοκρασίες στους 20 και 16 βαθμούς αντίστοιχα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share