Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: «Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται τα πρώτα κρύα από...»

Νέα δεδομένα για τον καιρό του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (12-13/11)

7 Νοεμβρίου 2022 20:49
Σάκης Αρναούτογλου: «Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται τα πρώτα κρύα από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή (11/11), παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το Σάββατο (12/11) θα υπάρξει αλλαγή στο σκηνικό μετά από μία ατμοσφαιρική διαταραχή που έρχεται από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ ανέφερε πως αναμένονται κάποιες μπόρες στη δυτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη δυτική Μακεδονία, με τις ψυχρές αέριες μάζες χειμωνιάτικου τύπου να ρίχνουν τη θερμοκρασία. Συγκεκριμένα από τους 18 με 20 βαθμούς που θα έχει κατά μέσο όρο μέχρι την Παρασκευή η χώρα, ο υδράργυρος θα υποχωρήσει το Σάββατο 4 με 5 βαθμούς.

Παράλληλα, χιόνια αναμένεται να πέσουν στις κορυφές των βουνών της βορειοδυτικής χώρας, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για την ατμοσφαιρική διαταραχή που θα επηρεάσει την Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

«Εσείς που τα γράφετε αυτά...» - Δημόσιο «ξέσπασμα» του Σάκη Αρναούτογλου

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις, που υπήρξαν από αρκετό κόσμο σχετικά με το γεγονός, ότι η κακοκαιρία EVA αποδείχθηκε τελικά πιο ήπια.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αντέδρασε σε μηνύματα, που τον κατηγόρησαν για τρομοκρατία εμμέσως, απαντώντας ευθέως και χωρίς περιστροφές, υπερασπιζόμενος την εξαιρετική ανάλυση, που είχε κάνει τις μέρες πριν από την κακοκαιρία.

«Φίλες και φίλοι!

Κάποιοι στα μηνύματα τους υπονοούν ότι τους τρομοκράτησα καιρικά μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 και από τη σελίδα μου στο facebook όσον αφορά στον καιρό του Σαβ/κύριακου.

Εσείς που τα γράφετε όλα αυτά μπορείτε σας παρακαλώ να μου δείξετε τα σημεία στα οποία τρομοκρατηθήκατε από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ή από εδώ έτσι ώστε να τα δούμε όλοι? ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!

Με εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share