Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαγονήσι: «Εάν δεν ήμουν εκεί, θα το έτρωγε το παιδάκι», είπε ο άνδρας που έσωσε τον 13χρονο από επίθεση σκύλου

Μαζί με άλλα δύο άτομα ακινητοποίησαν το ζώο και κάλεσαν ασθενοφόρο

31 Οκτωβρίου 2022 22:31
Λαγονήσι: «Εάν δεν ήμουν εκεί, θα το έτρωγε το παιδάκι», είπε ο άνδρας που έσωσε τον 13χρονο από επίθεση σκύλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο άνδρας που έσωσε ένα 13χρονο αγοράκι από επίθεση σκύλου στο Λαγονήσι μίλησε για το περιστατικό και τόνισε ότι έσωσε το παιδί από το ζώο, το οποίο το είχε δαγκώσει με μανία σε διάφορα σημεία του σώματος.

«Το παιδί είχε δαγκωματιές στο χέρι, σε διάφορα σημεία και το είχε δαγκώσει και στο πρόσωπο. Ευτυχώς όμως φώναξα κι έφυγε το σκυλί. Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φαίνεται περίεργο που επιτέθηκε Ακίτα. Πάντως, εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «εγώ απομάκρυνα τον σκύλο, του φώναζα για να φύγει. Αρχικά δεν έφευγε. Το σκυλί ήταν κάτω και το παιδί φώναζε. Κυνήγησα το σκυλί και έφυγε, ευτυχώς απομακρύνθηκε. Σηκώθηκε το παιδάκι και του λέγαμε να φωνάξουμε την αστυνομία. Πόναγε το παιδί».

Σημειώνεται, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι «κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι».

Επίθεση σκύλου σε 14χρονο στο Λαγονήσι: «Το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο... Φανταστείτε να...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του παππού του (Video)

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο ανήλικος ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, το πρωί της περασμένης Πέμπτης -παραμονή της 28ης Οκτωβρίου- ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου, πήγαινε από το σπίτι του στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτή. Όπως υποστηρίζει η οικογένειά του, το παιδί την ώρα που βρισκόταν στο πατίνι του δέχτηκε επίθεση από το σκυλί ράτσας ακίτα.

Ο ανήλικος φέρει δαγκώματα στο πρόσωπο και στο σαγόνι και οι φωτογραφίες που έφερε στο φως το Mega σοκάρουν. Ο ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ είχε Άγιο, καθώς την άγρια επίθεση αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού κοντά στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share