Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: 28χρονος Ρομά ο οδηγός που "θέρισε" τη 15χρονη - Είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του και ξέσπασε στο γκάζι (Video)

Βαριά τραυματισμένες η 37χρονη μητέρα και η 11χρονη αδερφή - Ο οδηγός του οχήματος που αναζητείται το είχε αγοράσει πριν 15 ημέρες

24 Οκτωβρίου 2022 10:38
Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: 28χρονος Ρομά ο οδηγός που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στην Ημαθία που παρέσυρε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα 15χρονο κορίτσι και να τραυματίσει βαριά την μητέρα της και την 11χρονη αδελφή της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», ο οδηγός του τροχαίου, ύστερα από μαρτυρίες των κάτοικων της Παλαιόχωρας Ημαθίας, είναι ένας 28χρονος Ρομά που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα. Ο νεαρός οδηγός αγόρασε το αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δύο κόρες της (11 και 15 ετών), πριν από περίπου 15 μέρες.

Αναζητούν τον 28χρονο οδηγό οι Αρχές

Όπως αναφέρουν μάρτυρες του περιστατικού στην εφημερίδα, ο 28χρονος είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας Ημαθίας τον είχαν δει αρκετές φορές να «τρέχει» με το αυτοκίνητο μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (21/10) όπου σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο, ο 28χρονος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα καθώς είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του. «Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε στο γκάζι», λέει χαρακτηριστικά στο ίδιο μέσο κάτοικος της περιοχής.

Μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 15χρονη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά η 11χρονη αδερφή της και η 37χρονη μητέρα της, ο 28χρονος οδηγός εξαφανίστηκε και οι Αρχές τον αναζητούν ώστε να τον συλλάβουν.

Στο νοσοκομείο η μητέρα και η 11χρονη αδερφή της άτυχης μαθήτριας

Η 11χρονη αδερφή της 15χρονης νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών η οποία το βράδυ του Σαββάτου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος κήδευσε μόνος το παιδί του, αφού τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την τραγωδία στην Ημαθία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο στην Παλαιόχωρα Ημαθίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής:

«Την Παρασκευή (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης.

Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share