Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Ημαθία: Ο απόλυτος θρήνος! Μόνος κήδευσε τη 15χρονη ο πατέρας της - Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της (Video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος - Η 15χρονη παρασύρρθηκε από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά

23 Οκτωβρίου 2022 08:34
Τροχαίο στην Ημαθία: Ο απόλυτος θρήνος! Μόνος κήδευσε τη 15χρονη ο πατέρας της - Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στην Παλαιοχώρα Ημαθίας, βραδινές ώρες της Παρασκευής, από το οποίο έχασε τη ζωή της μία 15χρονη. Όλα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε την ίδια, την 11χρονη αδερφή της και τη μητέρα τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν η 37χρονη μητέρα μαζί με τις κόρες της επέστρεφε στο σπίτι. Τότε, ένα μαύρο ΙΧ μέσα στο σκοτάδι έπεσε πάνω τους, δίχως να προλάβουν να αντιδράσουν.

Μαζί τους ήταν και ο ανήλικος γιος της οικογένειας, ο οποίος πρόλαβε ναι έσπρωξε τη μητέρα και τη μικρότερη κόρη. Η 15χρονη παρασύρρθηκε από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά.

Οι κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να βοηθήσουν, όμως μέσα στο σκοτάδι της νύχτας δεν μπόρεσαν να δουν το άτυχο 15χρονο κορίτσι.

Η μητέρα ενημέρωσε πως μαζί της ήταν και η 15χρονη κόρη της

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κοριτσιού, όταν η μητέρα βρήκε τις αισθήσεις της και φώναζε πως είχε μαζί της και την 15χρονη κόρη της. Όταν έφτασαν στο σημείο μισή ώρα αργότερα, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ εγκατέλειψε αβοήθητες μητέρα και κόρες και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι Αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει, όμως παραμένει άφαντος.

Η 37χρονη μητέρα παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ η 11χρονη που μεταφέρθηκε από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, δίνει μάχη για τη ζωή της.

Μόνος κήδευσε τη 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας της

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε τη 15χρονη μόνος του το Σάββατο, καθώς η άλλη του κόρη και η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share