Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Πορεία διαμαρτυρίας για τον βιασμό 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας

Μολότοφ και χημικά

21 Οκτωβρίου 2022 20:15
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Πορεία διαμαρτυρίας για τον βιασμό 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας επικράτησε ένταση, όταν σημειώθηκαν επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, η οποία έχει καταγγείλει δύο αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, εκτοξεύτηκαν μολότοφ και κρότου λάμψης κατά μήκος της 3 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

επεισόδια ομόνοια μολότοφ χημικά
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σημειώνεται, ότι οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης, έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ έχουν αρνηθεί τις πράξεις που τους αποδίδονται. Αντιθέτως, η κοπέλα αναφέρει ότι τη βίασαν διαδοχικά και ότι ένας από αυτούς κατέγραψε την πράξη σε υπηρεσιακή κάμερα GoPro που είχε στη στολή του.

επεισόδια ομόνοια πανό
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τι κατέθεσε η 19χρονη

Το πρωί πριν οι δύο αστυνομικοί ξεκινήσουν την απολογητική διαδικασία, η καταγγέλλουσα έδωσε κατάθεση κατά την οποία φαίνεται να επιβεβαίωσε όσα έχει ήδη δηλώσει στις αρχές. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να περιγράψει με όση ακρίβεια μπορούσε, τις συνθήκες του περιστατικού, και συγκεκριμένα εάν απειλήθηκε, εάν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επαφή, εάν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν ήθελε, εάν αντιστάθηκε και άλλα που αφορούν παραμέτρους για την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

επεισόδια ομόνοια ματ
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η γυναίκα φέρεται να τόνισε πως ένιωσε σφοδρό φόβο και πανικό επειδή οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν. Συμπλήρωσε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πως παρότι η πόρτα του χώρου ήταν ανοιχτή και μπορούσε να φύγει, εκείνη είχε "παγώσει" και δεν μπορούσε να κινηθεί. Τέλος φαίνεται να διευκρίνισε ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν, γιατί ντρεπόταν και φοβόταν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share