Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρή η σύζυγος του οδηγού του αγροτικού που παρέσυρε πεζούς στη λαϊκή αγορά (video)

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη από το πουθενά

21 Οκτωβρίου 2022 17:43
Ασύλληπτη τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρή η σύζυγος του οδηγού του αγροτικού που παρέσυρε πεζούς στη λαϊκή αγορά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό επεισόδιο με παράσυρση πεζών σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα. Μία εκ των γυναικών που τραυματίστηκαν από το αγροτικό, τελικά έχασε την ζωή της.

Μάλιστα, πρόκειται για την 80χρονη σύζυγο του οδηγού του αγροτικού οχήματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ. Ακόμη τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν από την λήξη της λαϊκής αγοράς. Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, που είναι και παραγωγός στην λαϊκή αγορά, μετακίνησε το όχημά του προκειμένου να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα τρία άτομα.

25χρονος βρέθηκε πνιγμένος: Το ψαροντούφεκο του στέρησε την ζωή

Χθες το πρωί η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου ενημερώθηκε από έναν αλιέα με ψαροντούφεκο για τον πιθανό πνιγμό ενός δεύτερου ελεύθερου υποβρύχιου αλιέα που είχαν πάει μαζί να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη δραστηριότητα στην θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΕΜΑΡΧΑ” κόλπου Επιδαύρου Αργολίδας.

Μάθετε επίσης όλες τις πληροφορίες για τον καιρό αυτόν τον Χειμώνα που ακολουθεί

Πρόκειται για τον 25χρονο Γιάννη Δάλλα από την Κάτω Μυρτιά Θέρμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος βρέθηκε στην περιοχή για να κάνει ψαροντούφεκο μαζί με φίλο του, όταν μετά από μια βουτά οι δύο νέοι χωρίστηκαν. Όταν ο φίλος του αναδύθηκε στην επιφάνεια και αντιλήφθηκε πως ο Γιάννης δεν είχε αναδυθεί άρχισε να τον ψάχνει, ειδοποιώντας παράλληλα και τις αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αναζητήσεις έφτασαν στο τέλος τους καθώς ο 25χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατο τους. Οικογένεια, φίλοι, κάτοικοι της Κάτω Μυρτιάς Θέρμου αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του Γιάννη τους. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Κάτω Μυρτιά.

Ανακοίνωση λιμενικού σώματος

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών, “ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΠΛΟΥ” Τ. Κ. 455, ανασύρθηκε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, 25χρονος ημεδαπός. Ο 25χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πρόκεται για τον Γιάννη Δάλλα που καταγόταν από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share