Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το ανησυχητικό post του Θανάση Κατερινόπουλου - "Ελπίζω να μην είναι ψέμα" (photo)

«Κλείδωσε και δεν μιλάει»

18 Οκτωβρίου 2022 14:49
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το ανησυχητικό post του Θανάση Κατερινόπουλου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρας της 12χρονης από τoν Κολωνό μετά την απολογία της στην ανακρίτρια που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Στο άκουσμα της απόφασης, τα δύο ενήλικα παιδιά της 37χρονης, τα οποία βρίσκονταν έξω από το κτίριο 10 των δικαστηρίων της Ευελπίδων ξέσπασαν σε κλάματα.

Η αντίδραση του μεγάλου γιου της κατηγορούμενης ήταν χαρακτηριστική αφού έτρεξε στο αυτοκίνητο που θα μετέφερε τη μητέρα του, επιχειρώντας να της μιλήσει. Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και φώναξε «μαμά όχι!».

Η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι έχει τη στήριξη των παιδιών της αφού πριν την απολογία της είχαν καταθέσει υπέρ της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία έκλαιγαν έξω από την Ευελπίδων.

"Ελπίζω να μην είναι ψέμα"

Η προφυλάκιση της γυναίκας δυσκολεύει και την 12χρονη, που σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο μετά την απομάκρυνση από τη μητέρα της «κλείδωσε και δεν μιλάει», γεγονός που ο ίδιος θεωρεί ανησυχητικό.

Χαρακτηριστική για την ψυχολογία των παιδιών είναι η δήλωση ψυχολόγου μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης.

«Πόσο συγκινητικό τα παιδιά να θέλουν τη μαμά τους. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να συγχωρήσουν τους λάθος γονείς μέχρι το τέλος της ζωής τους. Και η απογοήτευση που έρχεται από τους γονείς οφείλεται στη προσδοκία που έχουν οι άνθρωποι.

Αυτά τα παιδιά νομίζω πως περνούν έναν δεύτερο βιασμό μετά από τον αποχωρισμό με τη μαμά. Ελπίζω και εύχομαι η μαμά να μην εμπλέκεται» είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Βέλτση στο MEGA.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share