Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας - Ποια είναι η τιμή εκκίνησης

Η αντίδρασή του στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων

7 Οκτωβρίου 2022 13:11
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας - Ποια είναι η τιμή εκκίνησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το εξοχικό που έχουν στην κατοχή τους ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας. Παράλληλα, δείτε εδώ την αντίδρασή του στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το σπίτι έχει χρέη αξίας 240.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2009 τα οποία δεν μπορούν να αποπληρωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει στο σφυρί. Αυτό έγινε γνωστό από την ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη στο Πρωινό.

Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου 2022 προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.

Σε πλειστηριασμό το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια - Ο διάλογός της με τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω της αδιαθεσίας της προέδρου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ενώ, είχαμε ανατροπή από στενή συνεργάτιδά του!

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί με την κατάθεση των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, οι οποίες προτάθηκαν ως μάρτυρες από την εισαγγελέα και Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, που ζητήθηκαν από την υπεράσπιση. Ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια απουσίαζε από τη χτεσινή συνεδρίαση δημιουργώντας ερωτηματικά.

Η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σήμερα το πρωί στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη.

«Χθες το απόγευμα μίλησα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί υπάρχει ένα θρίλερ για το αν εκλήθη ή όχι από το δικαστήριο. Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο.

Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται, είναι αποκυήματα φαντασίας. Η Μακρυπούλια ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.

Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή.

Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: Για εμένα, δεν είναι σημαντική η κατάθεση της Ζ. Μακρυπούλια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share