Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδρασή του στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων - Δημόσιο ξέσπασμα από τον δικηγόρο του (Video)

Όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια

7 Οκτωβρίου 2022 12:28
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδρασή του στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων - Δημόσιο ξέσπασμα από τον δικηγόρο του (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Εφετείο συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η στενή του συνεργάτης συνεχίζει την κατάθεσή της υπέρ του ηθοποιού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η Μαρία Βλάχου βρέθηκε εκεί και έδωσε όλο το ρεπορτάζ στην «Super Κατερίνα». Ο ηθοποιός στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνήθηκε να απαντήσει και να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση. Με κατεβασμένο το κεφάλι εισήλθε στο Εφετείο και δεν μίλησε στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Είναι απαράδεκτα αυτά...»: Δημόσιο ξέσπασμα από τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται κανονικά αφού πριν από λίγα λεπτά τον είδαμε να περνάει το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με κατεβασμένο το κεφάλι χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια δήλωσε καθώς συνεχίζει να κρατά σιγή ιχθύος.

Βέβαια, ο συνήγορός του μίλησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών όπου δεν δίστασε να αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει πεθάνει. Με την ευκαιρία, δείτε τον αληθινό λόγο που κουτσαίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι δηλώσεις του κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είναι απαράδεκτα αυτά τα δημοσιεύματα και προκλητικά και από ότι είδατε είναι αναξιόπιστα. Είναι ζωντανός, περπατάει. Δεν είναι κάποιος που του μοιάζει και έρχεται σαν κατηγορούμενος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share