Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια - Ο διάλογός της με τον Γιώργο Λιάγκα (Video)

«Χθες το απόγευμα μίλησα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί υπάρχει ένα...»

7 Οκτωβρίου 2022 12:01
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια - Ο διάλογός της με τον Γιώργο Λιάγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω της αδιαθεσίας της προέδρου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ενώ, είχαμε ανατροπή από στενή συνεργάτιδά του!

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί με την κατάθεση των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, οι οποίες προτάθηκαν ως μάρτυρες από την εισαγγελέα και Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, που ζητήθηκαν από την υπεράσπιση. Ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια απουσίαζε από τη χτεσινή συνεδρίαση δημιουργώντας ερωτηματικά.

Η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σήμερα το πρωί στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη.

«Χθες το απόγευμα μίλησα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί υπάρχει ένα θρίλερ για το αν εκλήθη ή όχι από το δικαστήριο. Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο.

Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται, είναι αποκυήματα φαντασίας. Η Μακρυπούλια ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.

Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή.

Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: Για εμένα, δεν είναι σημαντική η κατάθεση της Ζ. Μακρυπούλια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share