Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πόλντο δικηγόρος, ο Κούγιας και ο Λιάγκας - Ο περίεργος "συνασπισμός" και οι κωλοτούμπες στην υπόθεση Πισπιρίγκου (Video)

«Ο Λιάγκας έκανε στροφή στην υπόθεση της Πάτρας μόλις ανέλαβε ο Κούγιας»

29 Σεπτεμβρίου 2022 15:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πόλντο δικηγόρος, ο Κούγιας και ο Λιάγκας - Ο περίεργος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και σε δικηγόρο που ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας στάθηκε ο Πέτρος Κουσουλός. Παράλληλα, νομικά θα κινηθούν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα σε βάρος όσων ευθύνονται για την απώλεια των χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων αξίας από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου στην Πάτρα. Παράλληλα, δείτε εδώ για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που «θάφτηκαν» τα όνειρα των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο εκδότης της “ΜΠΑΜ” είπε ότι υπάρχει ένας δικηγόρος που στο Τwitter τον αποκαλούν Πόλντο και ο οποίος τον κατασυκοφαντεί.

Όπως είπε, ο συκεκριμένος κατ' ευφημισμόν δικηγόρος ενώ ήταν πολέμιος του Αλέξη Κούγια έχει αλλάξει εντελώς ρότα με σκοπό να τον πλήξουν.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είπε ότι τον σέβεται καθώς έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία τόνισε ότι από τότε που ανέλαβε την υπόθεση Πισπιρίγκου ο Κούγιας έχει αλλάξει εμφανώς τη στάση που τηρεί για να πάρει τα ψίχουλα που του δίνει ο συνήγορος της 33χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share