Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Βουβός πόνος - Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που «θάφτηκαν» τα όνειρα των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη (video)

Ανατριχιάζει και μόνο η όψη των πραγμάτων των νεκρών παιδιών

22 Σεπτεμβρίου 2022 17:10
Βουβός πόνος - Πάτρα: Για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που «θάφτηκαν» τα όνειρα των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση του θανάτου των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισαν αποκλειστικά εικόνες από την οικία όπου η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο σύζυγός της και οι κόρες τους έζησαν τα τελευταία επτά χρόνια.

Πρόκειται για το σπίτι στην οδό Μπιζανίου, όπου άλλοτε έσφυζε από ζωή, από παιδικές φωνές κι από γέλια. Σήμερα, το μόνο που αντικρίζει κανείς είναι εικόνες εγκατάλειψης.

Παράλληλα, σας θυμίζουμε τον καταιγισμό εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας: «Η Τζωρτζίνα δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των γιατρών» - Οι αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο ίντερνετ (video)

Στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως καθιστικό υπάρχουν λίγα σκονισμένα έπιπλα. Το χρώμα στους τοίχους εναλλάσσεται μεταξύ καφέ και γκρι. Στο υπνοδωμάτιο όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της έζησαν ευτυχισμένες στιγμές, δεν υπάρχει πλέον σχεδόν τίποτα εκτός από ένα εικονοστάσι που θυμίζει τις συνήθειές τους.

«Σε αυτό το σπίτι, είμαστε αληθινοί, κάνουμε λάθη, λέμε συγγνώμη, δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, δίνουμε αγκαλιές, συγχωρούμε, μιλάμε δυνατά, κάνουμε υπομονή, αγαπάμε» είναι η αφίσα που είχαν κολλημένη στον τοίχο της κουζίνας. Στην κουζίνα, επίσης, θα δει κανείς το κουτί από ένα μίξερ, με το οποίο η 34χρονη κατηγορουμένη έφτιαχνε γλυκά με τις κόρες της.

Στο μπαλκόνι υπάρχουν ακόμα κάποια ξεχασμένα ρούχα, ενώ στην πόρτα κάθε δωματίου το ζευγάρι είχε γράψει μία ονομασία. Στο T-live μίλησε ο κ. Λέων, δικηγόρος των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα, στην οποία άνηκε το ακίνητο που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την οικογένειά της στην Πάτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο αποσφραγίζεται, ενώ όπως είπε ο κ. Λέων υπάρχουν χρέη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share