Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θα κινηθούν νομικά οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα - Λείπουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας! (Video)

Αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς - Τί μέλει γενέσθαι με τους κληρονόμους της

27 Σεπτεμβρίου 2022 13:33
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θα κινηθούν νομικά οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα - Λείπουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νομικά θα κινηθούν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα σε βάρος όσων ευθύνονται για την απώλεια των χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων αξίας από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου στην Πάτρα. Παράλληλα, δείτε εδώ για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που «θάφτηκαν» τα όνειρα των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος ενός εκ των συγγενών στους δημοσιογράφους μετά τον έλεγχο που έγινε στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του ακινήτου της 69χρονης επί της οδού Μπιζανίου. Υπενθυμίζεται ότι στο ισόγειο διέμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τις κόρες τους.

Το διαμέρισμα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Αμέσως μετά ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς, από την Ασφάλεια Πάτρα, μετά την σχετική εισαγγελική εντολή.

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο στην Πάτρα. Ήδη μεσίτης έχει αναλάβει την πώλησή του, για ένα ποσό που θα πλησιάζει το ποσό των 300.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share