Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Πέθανε ξαφνικά ο Χρήστος Μπουγάδης

Μόλις στα 57 του χρόνια

30 Αυγούστου 2022 17:13
Πέθανε ξαφνικά ο Χρήστος Μπουγάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν βόμβα έσκασε στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Μπουγάδη, σε ηλικία 57 ετών.

Σύμφωνα με το flynews.gr, τοπική ιστοσελίδα της Σπάρτης: «Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σήμερα το πρωί, ο Χρήστος Μπουγάδης, δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, με την παράταξη Ενωμένοι Πολίτες του δήμου Σπάρτης. Ο γνωστός αυτοδιοικητικός παράγοντας από το Μυστρά κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο Fly εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους του».

Δείτε επίσης: Θρήνος στις ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων - «Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα» (video)

Τραγικές ώρες για την Κατερίνα Λένη

Μία πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Κατερίνα Λένη, καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ταλαντούχα μαγείρισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, η πρώτη απεικόνιζε ένα περιστέρι σε μαύρο φόντο και η δεύτερη τον άνθρωπο που έχασε από την ζωή – χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τα εξής: «Θέλω να γράψω τόσα για σένα… αλλά δε βρίσκω τις λέξεις, που να περιγράψουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και την σπάνια προσωπικότητα σου. Θολά όλα στο μυαλό μου! Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να θυμηθώ την στιγμή που βρεθήκαμε και πάλι… Πόση χαρά Θεέ μου!!!! Πόση Αγάπη χωράει σε μια αγκαλιά;;;;; Πόση Αγάπη κρύβεται πίσω από αυτά τα χαμόγελα; Αμέτρητη!!!!! Δεν είμαι έτοιμη για τον αποχαιρετισμό αυτό… Και ούτε μου το συγχωρώ! Σ´ΑΓΑΠΩ Γ..Ω ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share