Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε ότι ο γιος του πνίγηκε

Ανείπωτη τραγωδία

28 Αυγούστου 2022 18:21
Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε ότι ο γιος του πνίγηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική, την ώρα που έκανε μπάνιο με την παρέα του.

Μόλις ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 15χρονος είχε καταγωγή από το Λιποχώρι Σκύδρας και μαζί με τους φίλους του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία μονοήμερη εκδρομή στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Έφτασαν με τουριστικό λεωφορείο και, στη συνέχεια, η παρέα των παιδιών κάθησε σε ένα beach bar των Νέων Φλογητών, προκειμένου να κολυμπήσουν.

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι όταν οι φίλοι του άτυχου παιδιού φέρεται να αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όσο εκείνος βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, καθώς του μιλούσαν και δεν ανταποκρινόταν.

Στην αρχή, μάλιστα, πίστεψαν ότι ο 15χρονος τους έκανε πλάκα, γρήγορα όμως κατάλαβαν ότι ο φίλος τους βρισκόταν στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

 Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε ότι ο γιος του πνίγηκε

Λουόμενοι έβγαλαν τον 15χρονο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης, ενώ για την επαναφορά του άτυχου νεαρού χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής που υπήρχε στο σημείο.

Σε λίγα λεπτά, στην παραλία έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών.

Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος 15χρονος κατέληξε.

Οι πρώτες ενδείξεις από το Λιμενικό Σώμα είναι ότι ο ανήλικος πνίγηκε, ωστόσο, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share