Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία σε παραλία της Χαλκιδικής: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλόγητα (photos)

Τον γύρισαν ανάποδα και διαπίστωσαν ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα

28 Αυγούστου 2022 13:54
Ανείπωτη τραγωδία σε παραλία της Χαλκιδικής: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλόγητα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος ημεδαπός την ώρα που έκανε μπάνιο σε παραλία των Νέων Φλογητών Χαλκιδικής το μεσημέρι της Κυριακής (28/8).

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 15χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους λουόμενους στη θάλασσα οι οποίοι τον ανέσυραν στην παραλία. Στο σημείο έφτασε ο γιατρός του χωριού και λίγο μετά το ΕΚΑΒ που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες για την ανάνηψή του (ΚΑΡΠΑ), χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Νέα διάσταση παίρνει το μακάβριο θρίλερ στα Κουφονήσια: Από το ναυάγιο μεταναστών στη Φολέγανδρο οι δύο σοροί; Πόσο καιρό παρέμειναν στο νερό (video)

Στη συνέχεια το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πρώτες ενδείξεις από το Λιμενικό Σώμα είναι ότι ο ανήλικος πνίγηκε, όμως θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια.

τραγωδια-στη-χαλκιδικη-παραλια-νεκροσ-15χρονοσ-28-8

Πηγή φωτογραφιών: thestival.gr

«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου στα «Φανούρεια 2022»

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο ηλικιωμένος που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Evros-news.gr, παρά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν όταν διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί...

Posted by Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής on Saturday, August 27, 2022
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share