Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και πέθανε σε λίγα λεπτά από ανακοπή

Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος άνδρας

17 Αυγούστου 2022 09:37
Απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και πέθανε σε λίγα λεπτά από ανακοπή
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνδρας μετέβη τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έχοντας παραπονεθεί στο σπίτι για έντονους πόνους στο στομάχι. Ενώ περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σοκ στη Πάτρα: Καταγγελία για χειρουργό που αρνήθηκε να εξετάσει ανήλικη ασθενή - Κινδύνευσε η ζωή της

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστη ανακοπή καρδιάς αναφέρει το gnomip.gr.

 Απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και πέθανε σε λίγα λεπτά από ανακοπή

Απαρηγόρητη η σύζυγός του ειδοποίησε τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους χάθηκε έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Τραγωδία στα Γρεβενά: Πέθανε αιφνιδίως βρέφος 35 ημερών από αδιευκρίνιστα αίτια (Video)

Τραγωδία σημειώθηκε στα Γρεβενά. Νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, έφυγε από τη ζωή τις πρωινές ώρες της Τρίτης, αιφνιδίως. Ενώ,, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε βίντεο που κατέγραψε κάμερα αστυνομικού, στο οποίο φαίνεται ο αγώνας ενάντια στον χρόνο που έδωσαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου με την συνοδεία περιπολικού μετέφεραν ένα βρέφος 22 ημερών στο νοσοκομείο.

Το μωράκι πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής που θα γίνει σήμερα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Μάρκου που μίλησε στο OPEN.

Εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή και χθες, Τρίτη, βρέθηκε νεκρό. Έπειτα, έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους γιατρούς, αλλά δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε.

«Ας βγουν να πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία»: Ξεσπά η μητέρα που έχασε το μωρό της στην Θεσσαλονίκη

Η μητέρα που έχασε το μωρό της, καθώς, όπως καταγγέλλει, δεν την δέχτηκαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι ήταν ετοιμόγεννη γιατί έληγε η εφημερία και στη συνέχεια καθυστέρησαν υπερβολικά στο «Παπαγεωργίου», ξέσπασε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

H μητέρα μίλησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων περιγράφοντας πως έχασε το μωρό της, αφού μετά την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε άσφυγμο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, κατέληξε τέσσερις μήνες μετά.

«Επειδή είναι η πρώτη τους άμυνα το θεωρώ φυσιολογικό εν μέρει, αλλά αυτό δεν με καθησυχάζει. Δεν παύει να μου προκαλεί μεγαλύτερη οργή. Ας βγουν κι ας πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» λέει η γυναίκα που έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Το «Ιπποκράτειο» υποστηρίζει πως η γυναίκα: «Εξετάστηκε από μαία και γιατρό στην Covid κλινική βάσει πρωτοκόλλου – Δεν έχριζε άμεσης εισαγωγής». Ωστόσο, η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι στις 7:00 ήταν στο Ιπποκράτειο και 7:02 ήταν μέσα στην κλινική.

«Δεν έβρισκα κανέναν. Βρήκα έναν security και μετά βρήκα μια κοπέλα, που μου είπε να βγω έξω, γιατί είχα covid και μου είπε ότι δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν γιατί είχαν δίδυμη καισαρική και δεν θα προλάβαιναν να με αναλάβουν γιατί έληγε η εφημερία» σημείωσε.

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», που η μητέρα καταγγέλλει για μεγάλη καθυστέρηση κι ολιγωρία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία στις 8:40 και στις 9:10 ολοκληρώθηκε η εξέταση. Αποφασίστηκε η διενέργεια επείγουσας καισαρικής τομής. Στις 9:30 μπήκε στο χειρουργείο Covid-19. Το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, διασωληνώθηκε άμεσα και διακομίσθηκε στη ΜΕΘ νοσηλείας νεογνών».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share