Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί έκαναν Περιστέρι – Παίδων σε 11 λεπτά για μεταφορά βρέφους που κινδύνευε η ζωή του

Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του

1 Αυγούστου 2022 22:25
Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί έκαναν Περιστέρι – Παίδων σε 11 λεπτά για μεταφορά βρέφους που κινδύνευε η ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε βίντεο που κατέγραψε κάμερα αστυνομικού, στο οποίο φαίνεται ο αγώνας ενάντια στον χρόνο που έδωσαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου με την συνοδεία περιπολικού μετέφεραν ένα βρέφος 22 ημερών στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: 3χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα από βραστό νερό!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στο Περιστέρι, όταν το βρέφος έχασε τις αισθήσεις του και μέσα σε 11 λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η κατάληξη ήταν ευτυχής, με το παιδί να ανακτά τις αισθήσεις του και η πορεία της υγείας του να κρίνεται καλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook για το περιστατικό:

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 11 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;

Κυριακή 24-25/07/2022.Πλήρωμα περιπολικού με κωδικό κλήσης Β7-4/Γ’ Αλλαγής απο κοινού με την ΔΙ.ΑΣ. 500 Γ-1 πραγματοποίησε απο την περιοχή του Περιστερίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταφορά βρέφους σε κατάσταση άπνοιας, μόλις 22 ημερών, μαζί με την μητέρα του στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

Εν τέλει η άμεση επέμβαση των ιατρών και η ταχεία μετάβαση του βρέφους στο νοσοκομείο ήταν καθοριστική καθώς επανήλθαν οι αισθήσεις του!».

⚠Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 11 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης; ▪Κυριακή 24-25/07/2022.Πλήρωμα περιπολικού με κωδικό κλήσης Β7-4/Γ' Αλλαγής απο κοινού με την ΔΙ.ΑΣ. 500 Γ-1 πραγματοποίησε απο την περιοχή του Περιστερίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταφορά βρέφους σε κατάσταση άπνοιας, μόλις 22 ημερών, μαζί με την μητέρα του στο Νοσοκομείο «Παίδων» . ▪Εν τέλει η άμεση επέμβαση των ιατρών και η ταχεία μετάβαση του βρέφους στο νοσοκομείο ήταν καθοριστική καθώς επανήλθαν οι αισθήσεις του!

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Sunday, July 31, 2022

Φρίκη στην Κόρινθο: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδερφή του πάνω στο παιχνίδι - Σε χωράφι υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους τα δύο παιδιά (video)

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό κοντά στο Δερβένι Κορινθίας όταν ένας 11χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο πάνω στο παιχνίδι την 9χρονη αδελφή του.

Η 9χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι σύμφωνα με το tempo24. Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής (31.07.2022) σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι, όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους. Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή και ενώ τα παιδιά έπαιζαν, το 11χρονο αγόρι πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν στο χωράφι (πιθανόν σε αποθήκη) και το οποίο φέρεται να ανήκει στον παππού του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, προφανώς άθελά του και το κοριτσάκι να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Αστυνομία όσο και οι τοπικές υγειονομικές Αρχές. Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, με πολύ σοβαρό όπως προαναφέρθηκε τραύμα στο χέρι, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα. Ο πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκων, αλλά με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share