Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αιγάλεω: «Πέπλο» μυστηρίου με την αρπαγή βρέφους! «Αν είχα μπροστά μου αυτόν που άρπαξε το παιδί, θα τον σκότωνα» - Ξέσπασμα οργής από τη μητέρα (Video)

Δύο συλλήψεις για την αρπαγή του

10 Αυγούστου 2022 20:24
Αιγάλεω: «Πέπλο» μυστηρίου με την αρπαγή βρέφους! «Αν είχα μπροστά μου αυτόν που άρπαξε το παιδί, θα τον σκότωνα» - Ξέσπασμα οργής από τη μητέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στην εμπλοκή της μητέρας για την περίεργη υπόθεση αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, η ίδια δίνει τη δική της απάντηση, μιλώντας στον Alpha.

«Ημουν έτοιμη να καταρρεύσω τελείως. Ετρεμα ολόκληρη. Του έλεγα "φέρε μου το παιδί μου πίσω"», λέει η ίδια. Οπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν κοντά στο Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω, πήραν από το σπίτι της το παιδί της, χωρίς εκείνη να τους έχει δώσει άδεια.

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα μέχρι να πάρουμε το παιδί πίσω. Τρομοκρατήθηκα τελείως. Χαίρομαι που το παιδί μου είναι γερό», αναφέρει τώρα η ίδια και εξηγεί πως της άρπαξε το παιδί από το σπίτι της στα Σεπόλια ο ένας από τους δύο συλληφθέντες.

«Αν είχα μπροστά μου αυτόν που άρπαξε το παιδί, θα τον σκότωνα»

«Μου λέει "κατεβαίνω για τσιγάρα", χωρίς όμως να μου πει ότι θα πάρει μαζί του και το παιδί. Αν μου το έλεγε αυτό, δεν θα επέτρεπα καν να το πάρει», λέει και περιγράφει τι έκανε μόλις είδε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί που το είχε αφήσει:

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και να κοιμόταν. Με πήρε, όμως, τηλέφωνο και μου είπε "με σταμάτησαν. Είμαι Αγία Μαρίνα και με σταμάτησε η δημοτική αστυνομία. Με έπιασαν με το μωρό σου». «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα όσο με νοιάζει ο γιος μου», απαντά η μητέρα και στέλνει το μήνυμά της: «Αν το είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα. Θέλω να τιμωρηθούν»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share