Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξανά στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή της από τον Κορυδαλλό

20 Ιουλίου 2022 11:03
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξανά στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην ανακρίτρια, στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθεί, μετά τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος της, βρέθηκε το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η προφυλακισμένη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια από τις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πολύ νωρίτερα από τις 09:30, που είχε κληθεί να παρουσιαστεί στο ανακριτικό γραφείο.

H Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε γνώση της δικογραφίας, ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί και θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα στις 11. Η δίωξη ασκήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία οδήγησε στα σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω καρδιακής ανακοπής.

Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε σε βάρος της συμπληρωματική δίωξη, καθώς έκρινε ότι η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη, όπως κατηγορείται, είχε προσπαθήσει και πάλι να τη δολοφονήσει μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις η ανήλικη νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.

«Βόμβες» Γρηγόρη Λέων για δίωξη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από... έναν εξωγενή παράγοντα» (photo)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τη νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share